Numerointileimasimet

Helsingin Leimasintehdas tarjoaa kattavan valikoiman leimasinvaihtoehtoja erilaisiin numerointitarpeisiin.

Reiner metallipyöräiset numerointileimasimet

Reiner B6K on itsevärjäytyvä muovirunkoinen ja metallipyöräinen numerointileimasin automaattisella numeroiden vaihdolla. Toistokertojen valinnalla säädetään montako kertaa leimasin leimaa saman numeron ennen vaihtoa. Varastovalikoimassamme ovat 6 numeroiset ja 8 numeroiset mallit. Numeroiden korkeus on joko 4,5 tai 5,5 mm.

Valikoimassa ovat myös Reinerin metallirunkoiset ja metallipyöräiset 6, 8 ja 10 numeroiset numerointileimasimet.  Myös malleja, joihin saa kaiverretulla metallisella tekstilaatalla leimautuvan tekstin.

Vaihdettava värityyny tunnistetaan pidikkeen syrjästä löytyvällä numerolla. Värinlisäykseen soveltuu vain öljypitoinen metallileimasinväri.

Itsevärjäytyvät Colop ja Trodat käsin säädettävät numerointileimasimet

Muovirunkoinen Colop Printer S226 leimaa käsin säädettävillä kumisilla numeronauhoilla 6 numeron sarjan 4 mm korkeita numeroita. Myös tekstilaatallinen malli S226/P, jossa on yksi tekstirivi numerosarjan yläpuolella ja toinen sen alapuolella

Jalustamallisten Trodat 5558 ja Trodat 55510 –mallien numerokorkeus on 5 mm ja numeronauhoja on 8 tai 10. Tekstilaatallisten 5558/PL ja 55510/PL –mallien käytettävissä oleva tekstiala on 56x33 mm. Numerosarja on aina tekstilaatan keskellä.

Colop ja Trodat leimasintyynyyn kastettavat nauhanumeroleimasimet. Näissä on käsin säädettävät kumiset numeronauhat, numerokorkeuksia 3 – 18 mm ja nauhojen määrä 4 – 12 nauhaa.

Reiner metallipyöräiset numerointileimasimet

Reiner metallipyöräiset numerointileimasimet

Pehmeästi toimiva tukeva saksalainen laatutuote kovaan käyttöön.

Itsevärjäytyvät Colop ja Trodat numerointileimasimet

Itsevärjäytyvät Colop ja Trodat numerointileimasimet

Itsevärjäytyvät ja leimasintyynyyn kastettavat nauhanumeroleimasimet.