Yritysinfo

Nyt jo 130 vuotta toiminut Oy Helsingin Leimasintehdas Ab nauttii edelleen asiakkaittensa luottamusta ja tarjoaa käyttöösi todellista alan kokemusta ja osaamista.

Kotimainen laatutyö varmistaa, että saat meiltä juuri tarpeitasi vastaavan leimasimen. Turvallisuussyistä kaikki työvaiheet tehdään omissa tiloissamme oman henkilökuntamme voimin.

Joustavan ja ympäristölle ystävällisen tuotannon vuoksi olemme investoineet lasertekniikkaan. Valikoimiemme kehittämisessä huomioimme ympäristölle järkevät ratkaisut. Lisäksi seuraamme kierrätettyjen materiaalien yleistymistä leimasinrungoissa sekä lajittelemme ja käytämme uudestaan kierrätyskelpoiset materiaalit.

Tuotantomme on tekniikaltaan Suomen nykyaikaisinta ja voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia laadukkaita leimasimia.

Helsingin Leimasintehdas on hyväksynyt valikoimiinsa vain parhaat materiaalit ja leimasinkomponentit: Perma Stamp, EverMark, Royal Mark, Point väri (Noris Color), Colop, Trodat, Reiner, Horray, Goldring, Coloris (Stefan Kupietz), Pernuma, Telos jne. Kulutustarvikkeet, esimerkiksi itsevärjäytyvien leimasimien vaihtovärityynyt ja värit löytyvät heti varastosta.

Teknisten valmiuksiemme lisäksi tarjoamme myös apua leimasimen suunnittelussa. Toimeksiannoksi riittää pelkkä hahmotelma, joskus pelkkä ajatus. Saat pyynnöstä toteutuksesta vedoksen hyväksyttäväksi ennen leimasimen valmistusta.

Jos leimasin on suunniteltu valmiiksi voit lähettää aineiston sähköpostin liitteenä.

HLT hintaluettelo 1907

Hintaluettelomme No 9 etukansi, vuodelta 1907.